INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA - NEWS

2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011 > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

2016

10-11.12.2016 Helsingin messukeskus voittaja

"Holger" Farmarens Viking Of Sweden oli ilmoitettu molemmille päiville. Minä vaan olin yli 38C kuumeessa ja meinasi jäädä nämä kinkerit väliin. Sain kuitenkin raahattua itseni paikalle ja La Helsingin voittaja näyttelyssä tulos oli Jun Eri2. Rodun tuomaroi Harri Lehkonen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voittaja näyttelyssä "Holger" Farmarens Viking Of Sweden voitti ensin Juniori urokset ERI1 SA ja lopulta kamppaili kärkikahinoissa valiourosten kanssa. Holger lopulta PU2 saaden myös sertin. Holger siis pokkasi uuden tittelin JV-16 <3 Olen niin ylpeä pikku miehestä !!!
Rodun arvosteli ensimmäistä kertaa Maija Mäkinen.Holger Juniori Voittaja -16


 

4.12.2016 Ruotsin voittaja 2016, Tukholma

"Holger" Farmarens Viking Of Sweden pokkasi matkusti Tukholmaan ja pärjäsi mukavasti. Holger pärjäsi hienosti voittaen juniori urokset saavuttaen näin tittelin Ruotsin juniori voittaja -16 . Holger siis ERI1 ja SA. Parhaassa uroksessa ei sitten pärjätty paljon valmiimpien seurassa. Kiitos Ulrica Holgerin esittämisestä :).
Partacolliet tuomaroi Eva Liljeqvist-Borg Ruotsista.Holger Ruotsin Juniori Voittaja -16 Ulrican esittämänä

Holger Ruotsin Juniori Voittaja -16


 

12.11.2016 Riika Latvia "Baltic Winner-16"

Tällä kertaa matkassa vain Holgerin kanssa... Ja toivotuin tuloksin. "Holger" Farmarens Viking Of Sweden pokkasi reissultaan 2 uutta titteliä! Baltic Junior Winner-16 ja LV JUN MVA.
Holger ERI1 SA ja PU2. Rodun tuomaroi Helin Tenson Suomesta.


Holger Baltic Junior winner-16 ja LV JUN CH


 

5-6.11.2016 Tarto Viro

Nyt matkattiin Viroon 2 x Intti näyttelyyn. Pulmun olin ilmoittanut vain Lauantaille ja Holgerin molemmille päiville. Lauantai menikin todella hyvin ja "Holger" Farmarens Viking Of Sweden ROP Junnu ja viimeinen junnu serti Viron Juniori valion arvoon. "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel sai nartuissa Cacibin mitä tavoiteltiin. Lopulta Holger ROP ja Pulmu VSP. Rodun tuomaroi Jadranka Mijatovic Kroatiasta.
Sunnuntaina Holger käväisi pokkaamassa ROP junnun ja Ropin. Rodun tuomaroi Jan Gajewski Puolasta. Todella hyvä reissu taas kerran :).


Holger molempina päivinä ROP ja ROP juniori <3


Pulmu lauantaina <3

 

20.8.2016 Toko kisat Pusulassa

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite ja Anu vetivät huikean suoran 3 koetta ja luokkavoitot joka kerta! ALO1 191.5p ja KP. Cocolle siis uusi titteli TK1. Upeeta työtä Anu ja Coco <3

 

7.8.2016 Svenstavik KV, Ruotsi

Juuri 10 kk täyttänyt "Holger" Farmarens Viking Of Sweden hoiti Ruotsin sertin kotiin upeasti voittaen ensin juniori urokset ERI1 SA ja lopulta minimies oli PU3 <3 . "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel valionarttujen ERI3. Holger osallistui vielä Farmarens kasvattaja ryhmään ja päivän päätteeksi isossa kehässä oltiin BIS-kasvattaja ryhmä. Rodun tuomaroi Tarja Löfman (Knl Lawnlake) Suomesta. Partiksia oli ilmoitettu 23.


Holger PU3 ja Ruotsin serti :)


Pulmu <3

 

24.7.2016 Helsinki

"Holger" Farmarens Viking Of Sweden tänään junioriluokassa EH1. Rodun tuomaroi Johan Andersson Knl Alistair´s, Ruotsi.

 

23.7.2016 Helsinki Erikoisnäyttely Vanhaenglanninlammaskoirat

Tänään oli meidän lammaskoira erkkari ja heinäkuun perinteen mukaan sateisissa merkeissä aika ajoin. Parhaiten menestystä sai "Alma" FI MVA Soft Motion´s Bedtime Story, joka siis ERI1 sa veteraaneissa ja oli ROP-Veteraani. "Alli" C.I.B FIN MVA EE MVA LT MVA BALTV-11 MVV-14 VV-14 HeVW-14 Soft Motion´s April Love epävirallisessa luokassa yli 10v. Alli oli päivän lumoavin lampuri "Sirkku" C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA LV MVA BALTV-13 V-13 HeW-14 PMV-15 Soft Motion´s Diamond In The Sky valioluokassa eri.
Rodun tuomarina Edy Dykstra-Blum USA Knl Bizzeboot´s.
Kiitos Niina ja Minna :)


Alma ROP-veteraani


Alli ja Niina näyttävät kuinka jalka vielä nousee :)

 

16.7.2016 Toko kisat Tapereella

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite ja Anu toistamiseen kisailemassa ja mielettömin tuloksin. ALO1 180p ja KP sekä luokkavoitto jälleen! Upeeta työtä Anu ja Coco <3

 

16.7.2016 Mäntsälä

"Holger" Farmarens Viking Of Sweden tänään junioriluokassa EH1. Rodun tuomaroi Marianne Holm.

 

9-10.7.2016 Pärnu, Viro KV näyttely

9.7.2016 Pärnun KV näyttelyssä "Holger" Farmarens Viking Of Sweden toistamiseen PU2 ja Jun- serti. Rodun tuomaroi Elena Ruskovaara Suomesta. Ei huono suora ollenkaan :) "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel PN2 ja vara-cacib.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
10.7.2016 Toinen päivä: "Holger" Farmarens Viking Of Sweden tänään EH. "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel taas sai minut purskahtamaan itkuun, kun Taijan narussa PN1 CACIB ja ROP! Rodun tuomaroi Marja Talvitie Suomesta.


Holger liikkeessä 9.7.2016


Pulmu ROP :)

 

8.7.2016 Pärnu, Viro Ryhmänäyttely FCI1
Pärnun ryhmänäyttelyssä "Holger" Farmarens Viking Of Sweden teki taas kerran minut ylpeäksi! Toisessa näyttelyssään jälleen PU2 ja Jun- serti. Päivän päätteeksi kisailtiin vielä isossa kehässä parhaan junnun tittelistä ja mitä tapahtuikaan... Holger oli BIS JUNIORI <3


Holger isossa kehässä BIS JUNNU <3

 

6.7.2016 Tokokisat Janakkalassa

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite vetäisi ekoissa kisoissaan aivan huippu tuloksen. ALO1 Luokkavoitolla pistein 186,5 KP ! Aivan mahtavaa Anu ja Coco <3. Tuomarina Pernilla Tallberg.

 

3.7.2016 Karjaan koiranäyttely
Päätin viimehetkellä ilmoittaa Holgerin ( Farmarens Viking Of Sweden ) Karjaan näyttelyyn. Tuomarin muutoksen takia rodun arvosteli Wieremiejczyk - Wierzchowska Malgorzata Puolasta. Partiksia oli ilmoitettu 4 +1 ja sertistä käytiin siis kisaa... Tuomari tykästyi Holgeriin ja tuloksena tasan 9kk vanhana ekassa mahdollisessa näyttelyssä PU2 ja SERTI! Minimies meni todella hienosti ja ylpeämpi en voisi ollakkaan :) 

Soft Motion´s Bedtime Story ja veteraani kehien korkkaus :)

Päivitykset ovat hiukan laahanneet, mutta jos sitä nyt taas yrittäisi... Minna ja "Alma" FI MVA Soft Motion´s Bedtime Story ovat korkanneet veteraani kehien kierron. Tampereella 30.4. ROP-vet, Raumalla 14.5 ROP-vet ja PN3, 4.6. ROP-Vet ja PN 3. Kiitos Minnalle Alman hienoista tuloksista :)

 

25.5.2016 Klaara ja Vappu pienet enkelit :(

Yli 3 viikkoa 24/7 pentujen hoitamista ja minä hävisin lopulta tämän taistelun. Vappu pienempänä oireili aluksi Klaaran nostaessa painoa hyvin. Vapun kanssa juostiin eläinlääkärissä ja lopulta jouduin antamaan periksi ja vein Vapun avattavaksi Eviraan. Evirassa toimittiinkin heti ja vastaus oli musertava... pennulla oli munuaisten kehityshäiriö ja mitään ei olisi ollut tehtävissä. Tässä vaiheessa tiesin, että Klaaran kohtalo on sama sillä samat oireet tulivat esille viiveellä. Seuraavana päivänä Klaarakin nukutettiin ja Evirasta sama tuomio. Tämä kokemus oli todella traumaattinen ja suru on suuri.


Vappu ja Klaara pienet enkelit <3 <3

 

5.5.2016 Klaaran ja Vapun rankka alku

Nyt jaksan hiukan kirjoitella kuulumisia kuinka täällä on mennyt. Alku ei ollut todellakaan hyvä ja ehdittiin käydä sellainen tunteiden vuoristorata näiden 8 päivän aikana. Toisena päivänä käytiin pentujen kanssa nesteytyksessä, kun olivat niin huonossa kunnossa ja tällöin sanoin eläinlääkärille, että Sirkalta ei tule kunnolla maitoa... no puristus tisseihin ja vastaus oli tuleehan täältä. Sirkalta katsottiin kalkkiarvot ja ne olivat normaalin rajoissa ja se siitä. Ei muuta kuin takas kotiin. Minä valvoin 24/7 ja edelleen pennut voivat huonosti ja melkein kuolivat hiipuen pois. Tässä vaiheessa laitoin hätähuudon Sukokan palstalle letkuruokinnasta, jonka Örnin Marika tiesi toimivan. Välineitä siihen ja taitoa ei vaan ollut. Sanna-Maija päivysti luonani sen minkä pystyi ja minä kaahasin etsimään välineitä. Sanna-Maija soitti, että saako tänne tulla vieraita, jotka voivat tässä asiassa auttaa... No tietenkin! Näin saapui Piretta miehensä kanssa tänne ja toivat minulle kaikki tarvikkeet lämpölamppuineen lainaan opettaen tämän. He olivat itse juuri käyneet läpi saman oman pentunsa kanssa. Näin päästiinkin vähän matkaa eteenpäin, mutta tämä ei poistanut ongelmaa Sirkan kanssa. Sirkka ei syönyt ja varsinkaan juonut. Meni pari päivää kunnes tajusin missä vika... Sirkan laskussa ei lukenut oksitosiinista mitään mainintaa. Soitin yöllä raivopuhelun saman klinikan päivystävälle eläinlääkärille, jossa vastattiin, että ei tiedetä voiko antaa! Siis mitä! Soitin aamulla Kirkkonummen Vetericaan jonne olin myös yöllä yhteydessä sunnuntaia. Maanantaina Pauliina oli tulossa apuun, kun en edelleenkään ollut nukkunut saatikka syönyt. Sain meille ajan Vetericaan, jonne pyyhällettiin kaasupohjassa maanantaina. Sirkka nesteytettiin ja Erica totesi, että pennuilla on nälkä kun huutavat... niinkö. Puristus tisseihin ja maitoa tuli... niin 2 tippaa. Onneksi Erica antoi tujauksen oksitosiinia. Hetken päästä rupesikin jälkeiset tulemaan ulos ja Erica silmät pyöreinä kysyi onko tullut aikaisemmin näin... no ei. Saatin mukaan lisää oksitosiinia, jolla maidon tuotanto käynnistyi 2-3 h ajaksi ja kohtu supistelemaan jälkeiset ulos. Antibiootti kuuri myöskin kohtutulehduksen estämiseksi... 5 päivää sitten leikattu keisarinleikkaus ja jälkeiset tulevat vasta nyt ulos! Sirkka ryhtyi syömään ja juomaan kuin napista painaen... synnytys oli jäänyt tilaan, jossa ei syödä ja juoda ( minun ajatus ). Hetken perästä maidontulo oli taas huonolla tolalla, mutta pelastava enkeli saapui hätiin. Nyt näyttää elämä valoisammalta ja pennut saavat maitoa ihan omasta äidistä. Painoakin on tullut.
Pentujen viralliset nimet tulevat olemaan "Klaara" Soft Motion´s Everlasting Love ja "Vappu" Soft Motion´s Endless Love. Iso kiitos Anskulle ja Santulle, jotka tulivat myös minua auttamaan pariin otteeseen. Kiitos Sanna-Maija ja moni muukin. Ilman teitä ei oltaisi tässä tilassa <3 Viime vuonna samaan aikaan hoidin Esmeraldan palovammoja, jotka tulivat kohtutulehdus leikkauksessa ja nyt tämä... Voisi näitä Vappuja paremissakin merkeissä viettää. Nyt taas muutaman tunnin unoset ja tarkistus, että pennut saavat ruokaa.

Vappu ja Klaara 8 pv 5.5.2016

3.5.2016 Sirkka ja tyttäretPauliina perheen kanssa <3

 

28.4.2016 Iloa ja Surua...

Todella raskaat päivät takana, mutta nyt meillä on kotona Sirkan 2 hienoa prinsessaa. Synnytys ei edennyt niinkuin oppikirjoissa vaan jouduimme menemään eläinlääkäriin asti keisarinleikkaukseen. Pentuja oli 1+3, joista valitettavasti 1 poika ja tyttö eivät selvinneet kotiin asti. Nyt toivomme, että kaikki menee hyvin tästä eteenpäin. Nyt odottelemme, että tytöt kasvavat ja näillä näkymin molemmille on jo koti tiedossa. Kiitos kaikille pennuista kiinnostuneille kuitenkin <3


Sirkan ja Vellun prinsessat <3 <3

 

27.3.2016 Imatran KV näyttely

" Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite on uusi Suomen muotovalio! Anu ja Coco PN2 serti ja vara-cacib, joka muuttuu Cacibiksi. Aivan mahtavaa ja kiitos Anulle :)
Rodun tuomaroi Otto Schimpf Itävallasta.

 

17.3.2016 Vanhaenglanninlammaskoiran pentuja NAHTY!

"Sirkka" Soft Motion´s Caught Up With You käytettiin ultrassa ja kyllähän sieltä mahasta bongattiin pentuja. Määrä on vielä suuri ? kun oltiin niin varhaisessa vaiheessa liikenteessä. Nyt Sirkka lähti hetkeksi kotiin ja palaa tänne pari viikkoa ennen laskettua aikaa... Peukut pystyyn, että loppu tiineys sujuu hyvin. Lisää yhdistelmästä lammaskoiran pentuja sivulta.
Jos olet kiinnostunut saamaan pennun laitahan viestiä minulle softmotionskennel(at)gmail.com tai soita 040-5038033. Sitova pentuvaraus vasta henkilökohtaisen käynnin jälkeen...


Sirkka

 

14.2.2016 Vanhaenglanninlammaskoiran pentuja suunnitteilla!

"Sirkka" Soft Motion´s Caught Up With You järjesti vipinää suunnitelmiin aloittamalla juoksun jo helmikuussa. Alunperinhän juoksua odoteltiin maaliskuun lopulla. No onneksi kaikki on periaatteessa valmiina ja muuta ei sitten tarvitakkaan, kun minun ajelua Ähtäriin hakemaan Sirkkaa ja H-hetkenä taas matkustellaan hiukan lisää. Nyt siis peukut pystyyn!!! Sulhasen tiedot julkaistaan myöhemmin vanhaenglanninlammaskoiran pentuja sivulle. Jos olet kiinnostunut saamaan pennun laitahan viestiä minulle softmotionskennel(at)gmail.com.


Sirkka 2 viikkoa vanhana <3

 

5.2.2016 Haaveissa partacollien pentuja... Peukut pystyyn!

Nyt on Pulmun kanssa juostu progesteroni testeissä ja niiden mukaan astutusajankohtakin olisi onnistunut nappiin. Nyt odottelemme jonkin aikaa ja käymme ultrassa katsastamassa tilanteen... Jos kaikki meni nappiin, niin huhtikuun ensimmäisellä viikolla olisi pentujen virallinen syntymäpäivä :).
Tällä välin elämä jatkuu normaalien leikkikuvioiden merkeissä.


Sirkku, Holger ja Pulmu :)

 

30.1.2016 Narva Viro

Viimehetken tilaisuus lähteä Narvaan tuotti tulosta! Tuomarinmuutoksen johdosta rodun tuomaroi Elena Kuleshova Venäjältä. Partacollie "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel VSP ja se viimeinen serti Virosta.
Pulmusta leivottiinkin kerralla 3 maan valio :) EE, FI ja LV muotovalio. Nyt voinkin huokaista hetken ja keskittyä Pulmun astutuskuvioihin...


"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel VSP ja viimeinen serti -> Uusi EE MVA

 

16.1.2016 Turku KV

"Gimli" L´Artist Of Reality Dreams depytoi juniori kehässä tuloksella ERI2. LT LV EE MVA "Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite ERI3. Rodun tuomaroi Englantilainen Jean Lanning."Gimli" L´Artist Of Reality Dreams

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite