INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

UUTISIA 2010

11.12.2010 Helsingin Voittaja 2010 / Messukeskus

Olipahan omituinen olo, kun minulla oli vain yksi koira menossa messukeskukseen ja vain toisen päivän näyttelyyn. "Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal selvisi tämän päivän kinkereissä Valioluokassa ERI 3 ja lopulta sijoitus oli PU3.
Rodun tuomaroi Alan Matthews, Irlannista.


 

4.12.2010 "Sirkka" etsii rakastavaa kotia!

"Sirkka" Soft Motion´s Caught Up With You etsii itselleen rakastavaa perhettä. Mieluiten sijoitukseen kohtuullisen matkan päähän... Ota yhteyttä jos kiinnostuit pikku Sirkasta :)

- SIRKKA ON LÖYTÄNYT UUDEN KODIN -


 

31.10.2010 Lahti KV

"Alma" FI CH Soft Motion´s Bedtime Story korkkasi tänään Cacib "tilinsä" aivan upein tuloksin ollen rodun VSP. Kiitos Minna ja Alma ja Allin Niina, joka esitti Alman hienoon tulokseen :) Rodun tuomaroi Marianne Holm, Suomesta.


Kuvat Jenni Niittylä

 

19.10.2010 Pennut kasvavat

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja Piparminttu Pipsan silmät ovat jo hiukan raollaan :)


18.10.2010 Pipsa ja tyttö 1

 

7.10.2010 Pennut syntyivät

Nyt se kauan odotettu hetki koitti, kun C-pentue syntyi. Essu ryhtyi petaamaan vasta n.5min ennen ensi ponnistuksia ja vauhdilla sieltä tultiinkin... Eka poika näki maailman klo.20.00 ja viimeinen tyttö 23.30. Lopputulos 2 poikaa ja 5 tyttöä :)
Nyt on hiukan väsynyt olo, mutta eiköhän se tästä lähde käyntiin hiljalleen.

Uunituoreet C-pennut maitobaarissa 7.10.2010

 

31.8.2010 PENTUJA NÄKÖPIIRISSÄ!

Tänään olin onneni kukkuloilla, kun kävimme ultrassa ja monitoriin ilmestyi useita pennun alkuja :). Tämän tulevan pentueen eteen on tehty jos jonkinmoista, jotta tämä päivä nähtäisiin... Uros on todella ainutlaatuinen, sillä "Aleksi" Drover´s I Alexandrovits on itse syntynyt vuonna 1984 ja kaikki mitä uroksesta oli jäljellä elelee nyt "Esmeraldan" Soft Motion´s By My Siden masussa... Lisää yhdistelmästä löytyy pentuja sivulta...

 

28.8.2010 Tervakoski KV

"Tosse" Soft Motion´s Bounty Hunter kävi tänään hakemassa arvostelun Suomalaiselta tuomariltamme Lena Dankerilta. Tuloksena EH3 valioluokassa.

 

22.8.2010 Heinola

"Alma" FI CH Soft Motion´s Bedtime Story Heinolan näyttelyssä EH1. Rodin tuomaroi Päivi Eerola Suomesta.

 

21.8.2010 Kouvola

"Alma" Soft Motion´s Bedtime Story kävi Kouvolan näyttelyssä tuloksin valioluokan ERI2 ja lopulta PN2. Rodun tuomaroi Hans Almgren Ruotsista.

 

8.8.2010 Erikoisnäyttely Lohja


Soft Motion´s BIS kasvattaja

Kuuma ja hikinen päivä tuli vietettyä Lohjalla Vanhaenglanninlammaskorien 40-vuotis juhla erikoisnäyttelyssä. Rodun tuomaroi Satu Tanner Knl Drover´s.
"Hjallis" Soft Motion´s Am I Hot Gossip osallistui epäviralliseen "tule sellaisena kuin olet" luokkaan. Hjallis ja Jörre hoitivat voiton kotiin ollen ROP sarjassaan :)


Jörre ja Hjallis

"Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal ja "Tosse" Soft Motion´s Bounty Hunter esiintyivät valioluokassa saaden molemmat tiukkaakin tiukemmalta tuomariltamme ERI nauhat hihnaansa. Sampo oli lopulta ERI2 PU2 ja Tosse ERI3 PU3.
Seuraavana marssikin meidän porukasta kehään 4 valio narttua... "Muru" Soft Motion´s Aint Ms Behavin, "Iisa" Soft Motion´s All The Moves, "Alma" Soft Motion´s Bedtime Story ja "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side. Muru ja Iisa EH:t ja Alma ja Esmeralda ERI:t. Paras narttu kehään ylsi Esmeralda ERI4 ja lopulta PN4.
Kasvattaja ryhmät kuihtuivat lopulta yhteen tuomarimme tiukasta linjasta johtuen. Täten voinkin olla hyvin iloinen, että ryhmämme Esmeralda, Alma, Iisa ja Tosse pokkasivat EN-2010 BIS kasvattaja voiton KP:llä :)

Iso kiitos Niina, Anu, Jonna ja Minna tästä päivästä ! Ja tietenkin Johannaa ja Jörreä unohtamatta ;)

 

7.8.2010 Tokoilua Lahdessa

Soft Motion´s Aint Ms Behavin "Muru" ja Anu kisasivat jälleen Tokon Avo luokassa huikein tuloksin. 173p. ja 3 sija palkinto pallilla !!! Nyt on TK2 plakkarissa. Aivan super vauhdikas suoritus ;)

 

5.8.2010 Tokoilua Loviisassa

Soft Motion´s Aint Ms Behavin "Muru" ja Anu kisasivat toistamiseen Tokon Avo luokassa jälleen huikein tuloksin. 183,5p. ja toistivat sijoituksensa 1 palkinto pallilla !!! Aivan mielentöntä Anu ja Muru. Kyllä Muru on nimensä veroinen :)

 

21.7.2010 Silmätarkastus tuloksia

Soft Motion´s By My Side "Esmeralda" ja Drover´s Very Best "Helli" kävivät tänään silmätarkastuksessa. Silmäspesialisti Päivi Vanhapelto totesi molempien silmät terveiksi.

 

18.7.2010 Ogre, Latvia

Toisena päivänä pää kipeänä, kun hakkasin päätäni joka paikkaan saavuimme vielä kuumempaan Ogreen. Tällä kertaa "Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal PU2 ja LV serti. "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side hienosti VSP ja LV serti. Molemmista leivottiin uusia Latvian valioita! Rodun tuomaroi SALIJEVIC ZORICA, Ruotsista.


ROP ja VSP Soft Motion´s By My Side

Kotimatka oli todella mielenkiintoinen, sillä Tallinnan tiet tulvivat ukkosmyräkän takia ja kymmeniä autoja oli hyytynyt pitkin matkaa. Kiitos Riitta, Satu, Joni ja pikku Antero reissuseurasta...

 

17.7.2010 Pärnu Int, Viro

Näyttely turneemme ensimmäisenä päivänä pyörähdeltiin Helteisessä Pärnussa. "Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal hoiti urosten voiton kotiin saaden viimeisen CACIBIN ollen VSP ja näin ollen on uusi INT CH! "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side narttujen toinen ja vara-CACIB. Rodun tuomaroi Miroslaw Redlicky, Puolasta.

 

17.7.2010 Tokoilua

Soft Motion´s Aint Ms Behavin "Muru" ja Anu kisasivat ensi kertaa Tokon Avo luokassa huikein tuloksin. 178p. ja 1 sija palkintopallilla!!! Aivan upeeta Anu ja Muru :)

 

4.7.2010 Forssa ja Uusi Suomen Muotovalio!

Tänään matkasin Forssan näyttelyyn esittämään "Tossen" Soft Motion´s Bounty Hunterin tavoitteena se viimeinen serti. Tosse hoitikin homman hienosti ollen PU2 sertin kera ja näin ollen on UUSI FI MVA! Tosse on Soft Motion´s pentuiden ensimmäinen uros, jolla on hallussaan muotovalion arvo :) . Rodun tuomaroi Irina Poletaeva (FIN).
Kiitos Jonna ja Ville Tossen hyvästä hoidosta.

 

19-29.6.2010 Tanskan "loma" ja MV-2010 Herning

19.6 pakkasimme automme ja käänsimme auton nokat kohti Tanskaa ja Fjandiä. Maanantaina olimme perillä vuorkraamassamme talossa, jossa "mökkeilimme" viikon verran. Lomaan yhdistimme Tanskan MV-2010 näyttelyn, joka pidettiin torstaina. "Sampo" Häagandanz Aus Dem Elbe-Urstromtal oli tiputtanut melkeinpä kaiken pohjavillan ja olikin todella pieni muiden urosten rinnalla. Tuloksena H... kasvattajatuomarimme Birgitte Schöjth halusi enemmän päätä ja kroppaa... No ennen turkin tiputusta ei kukaan ole Sampon koosta valittanut ;) "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side sai avoluokassa sentään erin, mutta ei sijoittunut. Täytyy edelleenkin ihmetellä sitä lakkapullojen ja pulvereiden käyttöä näyttelyssä... liitua, jauheita pöllähteli koirien ravistellessa turkkejaan :O No nyt on taas yhtä kokemusta rikkaapi ja loma reissukin oli aikasta onnistunut... Tässä loppukevennys kuvia reissusta.

 

 

27.6.2010 A-pentue 4-vuotta

Lämpimät synttäri onnittelut kaikille A-pentueen lapsosille :)

 

6.6.2010 Lohja ryhmänäyttely 1 & 4/6
"Esmeralda" Soft Motion´s By My Side esiintyi valioluokassa ollen ERI1 ja ROP.
Rodun tuomaroi Elena Ruskovaara. Pitkän päivän päätteeksi Essun oli upeasti RYP4 :)
Ryhmätuomarina Pirjo Aaltonen.


"Esmeralda" Soft Motion´s By My Side RYP4

 

29.5.2010 Joensuu

"Luka" Soft Motion´s Blues Brother kävi jälleen yrittämässä viimeistä sertifikaattia. Ikävä kyllä jälleen vierestä vietiin ja näin ollen Luka jättäytyy "lomille" sohva champioonina. Tuloksena siis vara-serti... Rodun tuomaroi Diego Ramalho, Portugalista.


"Luka" Soft Motion´s Blues Brother

 

23.5.2010 Hamina KV

Tänään vietimme pitkän mutta mukavan päivän Haminan KV näyttelyssä. "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side esiintyi ensimmäisen kerran valioluokassa. Tulos olikin hienosti ROP CACIBIN kera. Ryhmäkehässä meidät poimittiin vielä 8 parhaan joukkoon ;)
Rodun ja ryhmän tuomaroi Suomalainen Jaana Hartus.

 

16.5.2010 Rauma

"Alma" Soft Motion´s Bedtime Story esiintyi tänään valioluokassa ollen Eri2 ja lopulta PN3. Rodun tuomaroi Frank Kane.

 

15.5.2010 Lappeenranta RM

Tänään treffasimme "Lukan" Soft Motion´s Blues Brotherin Lappeenrannan ryhmänäyttelyssä. Mukana oli myös "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side. Molemmat olikin ilmoitettu avo luokkaan toiveena saada viimeiset sertit. "Luka" saikin hihnaansa Erin lopulta sijoittuen PU2:ksi harmittavasti vara-sertin kera. "Esmeralda" sai myös Erin ja hoiti potin kotiin upeasti ollen PN1, Serti ja ROP. Esmeraldasta leivottiinkin sitten samalla Suomen ja myös Tanskan valio :) Rodun tuomaroi Veli-Pekka Kumpumäki.


"Esmeralda" Soft motion´s By My Side uusi FI MVA

 

13.5.2010 Kangasniemi

Tänään sain todella iloisia uutisia Kangasniemen näyttelystä. "Alma" Soft Motion´s Bedtime Story saavutti ensimmäisenä B-pentueesta FI MVA arvon ja vielä ensimmäisestä mahdollisesta näyttelystä!!! Alma siis PN2 ja serti.
Rodun tuomaroi Malgorzata Supronowicz Puolasta.
Kiitos Allin Niinalle auttavista käsipareista ja onnittelut vielä näinkin Minna ja Alma :)

 

1.5.2010 Tanska Hilleröd KV

"Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal ja "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side lähtivät juhlistamaan vappua ja B-pentueen 2-vuotispäiviä Tanskaan. Matka oli pitkä ja sateinen, mutta onneksi juuri lammaskoirien kohdalla oli katko sateessa. Sampo esiintyi Taijan kanssa todella hienosti, mutta tuomarin linja oli tiukka ja tuloksena EH 3/5. Sampon olisi pitänyt olla maskuliinisempi... Sitten minä laittelinkin Essun kuntoon ja odottelin vuoroamme. Tuomari jakeli EH:ta kaikille jun ja nuorten luokan koirille...
Essupa tempun teki ja voitti avo nartut Eri 1/ 3 ja lopulta ylsi upeasti PN2:ksi saaden siis Tanskan sertin ja vara-Cacibin häviten valio nartulle. Kylläpä olin ylpeä pikku sintistäni :)
Rodun tuomaroi Rodi Hubental Norjasta. Koiria oli 1+1, 9+12.


Soft Motion´s By My Side "Esmeralda" PN2 Serti, vara- Cacib 1.5.2010

 

29.4.2010 B-pentue 2-vuotta

Hyvää 2-vuotis syntymäpäivää B-pentueelle :)


Nyt olette hiukan isompia...

 

17.4.2010 Sysmä

"Alma" Soft Motion´s Bedtime Story pyörähti oman kylän näyttelyssään hienoin tuloksin... ROP ja serti... Onnittelut Minnalle ja Almalle :)
Rodun tuomaroi Suomalainen Elena Ruskovaara.

 

10.4.2010 Rakvere, Viro

"Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal matkasi mukanani Rakvereen Viroon. Päivän piristys olikin, kun Sampo oli ROP saaden Viron sertin ja on nyt myös EE MVA! Ryhmässä sijoituttiin vielä hienosti toiseksi.
Rodun ja ryhmän tuomaroi Elzbieta Chwalibog Puolasta.

 

1.4.2010 Surullisia uutisia

Muru kävi uudelleen ultrassa ja suureksi suruksemme pennut olivatkin hävinneet :(
Nyt sitten taas yritetään toipua tästäkin takaiskusta ja mietitään mitä seuraavaksi...

 

27.3.2010 Meille on tulossa pentuja!

Eilen illalla kävimme nartun kanssa ultrassa ja ilokseni siellä näkyi muutama "kaveri" olevan kotosalla :) Nyt sitten vielä jännitetään hetki, että kuinka monta jne...
Pentueen vanhempien tiedot löytyvät pentuja sivulta.

 

14.2.2010 Tampere UMT tukinäyttely FCI1 ryhmä

"Sampon" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtalin kanssa käytiin tänään koettamassa onneamme Tampereen hyisessä maneesissa. Muutamat liikesarjat joutui kyllä tekemään jotta tunto olisi tallella jäsenissä. No hyvinhän se meni sillä Sampo saikin viimeisen sertinsä FI MVA arvoon ollen myös ROP. Rodun arvosteli Elena Ruskovaara.

 

4.2.2010 Vuoden Lampuri 2009 kisan tuloksia

Vanhaenglanninlammaskoirat ry:n Vuoden lampuri 2009 kisan tulokset julkaistiin ja hyvinhän me pärjättiin...

- Soft Motion´s vuoden 2009 kasvattaja

- Soft Motion´s Aint Ms Behavin vuoden 2009 Toko-lammaskoira
- Drover´s Very Best vuoden 2009 jalostuskoira
- Soft Motion´s By My Side vuoden 2009 lampuri/ nuori kisan toinen

- Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal vuoden 2009 lampuri/ nuori kisan kolmas
- Soft Motion´s Bounty Hunter vuoden 2009 lampuri/ nuori kisan viides
- Soft Motion´s All The Moves vuoden 2009 Toko-lammaskoira kisan toinen

 

 

 

 

 


©
Copyright & Desingner Heidi Andersson