INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA > 2011 > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

UUTISIA 2012

14.12.2012 Tukholma Hund-2012 Ruotsin Voittaja

Viime tipassa päätin lähteä mukavassa porukassa Ruotsiin peräti 3 koiran kanssa. Juniorit "Risto" Soft Motion´s Dear Devil oli tänään kehässä EH1 ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky EH1. Molemmat lapasukaiset voittivat luokkansa, mutta tuomarimme Kolumbiasta oli hiukan erikoinen tuttavuus ja tittelit jäivät saamatta. Tuomari ei liiemmin eriä jaellut ja Amerikan tyylin kunnostetut koirat purjehtivat voittoon. Taija esitti "Esmeralda" Soft Motion´s By My Siden Valioluokassa saaden ERIN ja SA:n olle lopulta PN2... Rodun tuomaroi siis Ivan Sandoval Kolumbiasta.

 

8.12.2012 Helsinki Messukeskus V-12

Juniorit "Risto" Soft Motion´s Dear Devil oli tänään kehässä EH2 ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ERI2 SA:lla. "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past avoimen luokan ERI3 SA:lla. Rodun tuomaroi Mark Wibier Saksasta ( Knl Sweet Expressions )

 

1-2.12.2012 Nitra Slovakia KV

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County käväisi Slovakiassa parissa näyttelyssä. Gubbe sai molempina päivinä sertit plakkariin :) Rodun tuomaroivat Judith Korozs-Papp Unkarista ja toisena päivänä Elina Haapaniemi Suomesta.

 

26-28.11.2012 Rakkautta ilmassa...

Sampolla kävi vieraita...

http://www.bluechannel.fi/pentuja.html
Molemmat vanhemmat ovat perusterveitä ja erittäin tasapainoisia luonteeltaan. Molemmat on testattu PCD terveiksi ja näin ollen kaikki pennut tulevat olemaan PCD terveitä vanhempien kautta. Nyt odotellaan ultran tuloksia lähempänä joulua ;)

 

11.11.2012 Jyväskylä KV

Olin luvannut Minnalle, että lähden Jyväskylään esittämään Konstan (Soft Motion´s Bestseller). Noh kamala flunssa päällä ja herätys 04.20 ei todellakaan parantanut oloa. Buranan voimalla käytiin hakemassa Konstalle Avo ERI2 ja SA. Kolmas näyttely ja ei huono tulos kuitenkaan... Olin ilmoittanut Sirkun (Soft Motion´s Diamond In The Sky) myös matkaan. Pikkuinen Sirkku oli luokassaan toinen EH:lla. Kotiin siis kasvamaan ;). Rodun tuomaroi Petru Muntean Romaniasta.

 

3-4.11.2012 Herning Tanska / Tanskan voittaja ja Pohjoismaiden voittaja

Suoraan muuton keskeltä Tanskan matkalle oli varsin mielenkiintoinen reissu. Torstai iltana Turusta laivaan ja sunnuntai iltana yö läpi Tukholmaan aamulaivaan... Ei ihan heti uudestaan. Sen verran väsy on nyt... Oman kamerani unohdin kotiin, joten ei kuvia :(

4.11 Pohjoismaiden voittajassa "Risto" Soft Motion´s Dear Devil aivan upeasti junioriluokan voittoon saaden tittelin PMJV-12 :) Lopulta Risto vielä oli PU4 valiourosten jälkeen... "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky Junnuissa eri.
Rodun tuomaroi Pirjo Aaltonen Suomesta.
--------------------------------------------------------------------------------------------
3.11 Eka päivä tasaisella maalla ei mennyt ihan putkeen ja "Risto" Soft Motion´s Dear Devil pokkasi pelkän erin ilman Sa:ta ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky sai sitten Evan... Aika moni tuli kysymään, että miksi? No tuomarin mielestä koira ontui... no eivät he olleet sitä nähneet... Rodun tuomaroi Des Manton Irlannista.

 

20.10.2012 Turku KV

Pienen tauon jälkeen olin ilmoittanut "Riston" Soft Motion´s Dear Devilin näyttelyyn. Tytöistä "Dora" Soft Motion´s Dinner Date ja "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past olivat myös edustamassa meidän tiimiä. Risto hoiti todella hienosti itsensä urosten kolmoseksi ollen siis ERI1 SA PU3 ja vara-serti. Juniori nartuissa Dorakin vetäisi pisimmän korren voittaen luokan hienosti ERI1 SA. Miisan viimeisen sertin metsästys jatkuu... tuloksena Avo narttujen ERI2 SA ja PN4. Olen kyllä todella iloinen päivän tuloksista, sillä tuomarimme ei ollut ihan mikään eri automaatti. Koiria oli peräti 16 ilmoitettu kehään ja kilpailua oli... Rodun tuomaroi Dick Rutten Alankomaista.

 

23.9.2012 Club Show Puola

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County on nyt Puolan muotovalio. Gubbe voitti hienosti avoimen luokan hoiti homman kotiin :)
Rodun tuomaroi Misterka-Kluska Puolasta.

 

22.9.2012 Turku

Minna kyseli minulta vuosi sitten onko liian myöhäistä kasvattaa Konstalle karvat takaisin ja mennä näyttelyyn... No minähän olin vain onnesta mykkyrällä, että saadaan Konsta kehiin. Nyt sitten koitti se päivä, että lähdettiin kokeilemaan Turkuun miten menee. Birgitta oli myös ilmoittanut Doran samaiseen näyttelyyn. "Konsta" Soft Motion´s Bestseller pokkasikin hienosti toisen sertinsä ja oli lopulta VSP. Tulos siis sama, kun Konstan ensimmäisessä näyttelyssä 3 vuotta sitten. Pikku "Dora" Soft Motion´s Dinner Date sai EH:n ja kyllähän nämä natiaiset tarvitsevat vielä hiukan lisää aikaa. Rodun tuomaroi tiukka Gunilla Skallman Ruotsista.


"Konsta" Soft Motion´s Bestseller

 

Luonnetesti Pöytyä 16.9.2012

"Alli" Soft Motion´s April Love kävi hakemassa hienon tuloksen luonnetestissä.
Kiitos Niina :)

Tuomareina Sirkka Lempinen ja Carita Koskinen

1. Toimintakyky +1 kohtuullinen
2. Terävyys +1 pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
3. Puolustushalu +1 pieni
4. Taisteluhalu +2 kohtuullinen
5. Hermorakenne + 1 hieman rauhaton
6. Temperamentti +3 vilkas
7. Kovuus +1 hieman pehmeä
8. Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus - Laukausaltis

Tulos +170
Vähennykset -
Yhteensä +170

 

8-9.9.2012 Valtice Tsekki Club ja erikoisnäyttely

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County ja Krystyna olivat matkanneet Tsekkeihin pariin näyttelyyn. Gubbe molempina päivinä nuorten luokan voitto ja serti.
Kiitos taas Krystynalle :)


"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County

 

26.8.2012 Erikoisnäyttely Kustavi

Aamulla kukonlaulun aikaan Sanna-Maija ja Miisa saapuivat minun luokseni ja sitten ahtauduimme minun autooni kera 4 lammaskoiran ja kaamean määrän tavaraa... Navigaattori antoi ajaksi melkein 3h. Lopulta saavuimme näyttelypaikalle ja saimme auton kätevästi kehän viereen. Kersti saapui Dotin kanssa paikalle hiukan meidän jälkeen. Jonna ja Ville hetken perästä. Niina olikin jo paikalla Allin kanssa ja olikin järjestänyt kauniit kukat paikalle. Tulokset luettelenkin sitten tässä...

"Alli" Soft Motion´s April Love ROP-kalju

"Risto" Soft Motion´s Dear Devil Eri4 (juniorilk.)
"Tosse" Soft Motion´s Bounty Hunter eri (valio)
"Dotti" Soft Motion´s Dashing Dot Com eh4 (juniorilk.)
"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky Eri3 (juniorilk)
"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past Eri2 (nuortenlk.)
"Esmeralda" Soft Motion´s By My Side Eri (valio)

Kasvattaja luokassa tultiin toiseksi kunniapalkinnon kera ja Esmeraldan jälkeläisryhmä ainoana palkittin myös kunniapalkinnolla. Kiitos kaikille auttavista käsiparista!


"Alli" Soft Motion´s April Love ROP-kalju ja Niina


Kasvattaja ryhmä vauhdissa... Sirkku, Tosse, Essu ja Miisa...


Esmeralda lapsineen... Miisa, Risto, Dotti ja Sirkku

 

19.8.2012 International Show Tallinna "Baltic Winner"

Ja tietenkin meidän porukan tuurin tietäen koko päivän satoi vettä oikein urakalla... Tuloksetkin oli mitä oli ja menestyksellä ei hurrattu. Juniorit "Risto" Soft Motion´s Dear Devil EH. Soft Motion´s Diamond In The Sky "Sirkku" Eri3 ja Nuorten luokassa "Miisa" Soft Motion´s Call From The past Eri2. Rodun tuomaroi Ruotsalainen Gunilla Skallman.

 

11.8.2012 Raisio / 12.8.2012 Helsinki

Helsinki: "Risto" Soft Motion´s Dear Devil ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky edustivat tänään meidän porukkaa. "Risto" Soft Motion´s Dear Devil juniori uroksissa ERI SA. Koska valio uros oli poissa ( hyvästä syystä ), niin Risto pokkasi parhaan uroksen ja sertin tassuunsa. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky taasen vetäisi EH:n, kun selkälinja tuppasi antamaan liiaksi periksi... hiukan neitiä jännitti ja polvet olivat hiukan turhan vetelät... Risto siis pokkasi ROPin. Isossa kehässä meidän "pikku poika" 10,5kk vanhana valittiin vielä 6 parhaan joukkoon ja olin enemmän kuin iloinen tästä :)
Rodun tuomaroi Hilkka Salohalla ja Ryhmän Jo Shepherds Hollannista.

"Risto" Soft Motion´s Dear Devil

---------------------------------------------------------------------------------------------

Raisio: Soft Motion´s Dear Devil "Risto" ja Soft Motion´s Dinner Date "Dora" lähtivät koittamaan onneaan Raision tantereelle. Tuomarimme haukkui Riston jo heti kättelyssä, koska Riston peffan päällä koreili valkoinen spläshi! Hän ei pitänyt yhtään näkemästään ja antoikin pelkän erin, kun ei kertakaikkiaan voinut taipua enempään... Dora esiintyi todella hienosti vaikkakin ensimmäistä kertaa kehässä pyörähtikin. Tuloksena jun. luokan ERI2 SA. Lopullinen sijoitus oli PN3. Kiitos Birgitalle Doran hyvin hoidetusta turkista :)
Rodun tuomaroi Peter Harsanyi Unkarista.

"Dora" Soft Motion´s Dinner Date

 

15.7.2012 Forssa

Juuri juniori ikään yltäneet "Risto" Soft Motion´s Dear Devil ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky pyörähtivät hyvinkin mutaisissa tunnelmissa Forssan näyttelyssä. Risto aloitti urakan hienosti voittaen juniori urokset Erillä ja Sa:lla. Risto olikin ansaitusti PU3 valio urosten jälkeen. Sirkku pyörähti taas juniori nartuissa saaden Erin ilman Sa:ta liiasta pentumaisuudestaan. No eihän sitä pidäkään olla viel 9,5kk iässä valmis. Molemmat saivat kylläkin hienot arvostelut ja tästä onkin hyvä jatkaa :)
Rodun tuomaroi ensi kertaa Saija Juutilainen.


Risto ylpeänä sertistään :)

 

8.7.2012 International Shows Varsova, Puola

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County serti ja Cacib ja ROP!
Gubbe valittiin ryhmässä 6 parhaan joukkoon :)
Tuomari: Mr. Mrowiec, Puola.
Kiitos jälleen Krystyna ja Anna.

 

16-17.6.2012 2 x KV näyttelyitä...

17.6.2012 "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past sateisessa Helsingissä tänään Eri1 SA PN2 vara-sert CACIB. Rodun tuomaroi Barbara Müller Sveitsistä.


-------------------------------------------------------------------------------------------
16.6.2012 "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past helteisessä Kotkassa Eri1 SA ja PN2 vara-sert ja CACIB. "Hupi" Soft Motion´s Captain Jack Sparrow EH. Rodun tuomaroi Veli-Pekka Kumpumäki.

 

16.6.2012 Tokotuloksia

Anu ja "Muru" FI MVA Soft Motion´s Aint Ms Behavin jälleen Tokokisailemassa Helsingissä. Voittajaluokasta 2.tulos ja toinen palkintosija.
Hienoa työskentelyä jälleen Anu ja Muru :)

 

2-3.6.2012 Kaunas Liettua (2 national shows and Britsh Shepherds Club Show)
"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County ja Krystyna käväisivät Liettuassa muutamassa näyttelyssä. Tulokset olivat aivan huikeat ja olen enmmän kuin onnellinen pojan menestyksestä :)

2.06 - Tuomari Mrs. Elzbieta Chwalibog (PL) - Serti, ROP, RYP 2
3.06 - Tuomari Mr Jaroslav Matyas (Slovakia) - Serti, ROP, RYP 1!
Club Show:
3.06 - Tuomari Mr. Jerzy Olszewski (PL) - Serti, ROP, titteli- LT Club Winner ja BIS 4!

 

 

26.5.2012 UMT Näyttely Tuomarinkartano

"Miisa" Soft Motion´s Call From Tha Past tänään päivän ainoa ERI SA:lla ja oli näin ollen ROP sertin kera. Rodun tuomaroi Marja Talvitie.

 

 

17.5.2012 Pentunäyttely Tuomarilankartano

"Risto" Soft Motion´s Dear Devil tänään 7-9kk vanhoissa pennuissa KP ja lopulta VSP-pentu. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky 7-9kk vanhojen narttupentujen voitto ja lopulta PN2. Rodun tuomaroi Tarja Löfman.

 

12.5.2012 Tokotuloksia

Anu ja "Muru" FI MVA Soft Motion´s Aint Ms Behavin loistivat tänään Tokossa Siuntiossa. Voittajaluokasta 1.tulos pistein 261.5p. Tuomari oli kehunut kovasti parivaljakon menoa ja ollut iloinen nähdessään lammaskoiran kisaamassa. :) EVL kiikarissa...
Hienoa työskentelyä Anu ja Muru :)

 

5.5.2012 International Shows Lodz, Puola

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County serti ja Cacib ja paras uros.
Muuta en toistaiseksi tiedäkkään :)

 

28.4.2012 Lahti KV näyttely

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past tänään hienosti nuorten luokan voitto ainoalla SA:lla ja lopulta PN2 vara-sertillä ja vara-cacibilla. Rodun tuomaroi Nina Janger.

 

14.4.2012 Vaasa KV näyttely

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me ja Niina tänään Elina Haapaniemen kehässä loistivat nuorten luokassa ihan EH:n verran. Assi oli tuomarin makuun turhan kookas ja ilmava... Assin keskeneräinen hyvin kirjava turkkikin kaipasi puhdistautumista... Että silleen tällä kertaa.

 

26.3.2012 Sampo silmätarkastuksessa

Tänään ajelin "Sampon" Häagandanz Aus Dem Elbe-Urstromtalin kanssa Kirkkonummen VetSettiin silmäspesialisti Päivi Vanhapellon vastaanotolle. Eläinlääkäri totesi, että silmät ovat edelleen terveet :)

 

24-25.3.2012 International Shows Nitra, Slovakia

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County 2 x serti ja 2 x vara-Cacib.
Todella mahtavaa :)

 

18.3.2012 International Show Katowice, Puola

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County jälleen upein tuloksin tällä kertaa Puolassa. Gubbe voitti urokset saaden sertin ja Cacibin häviten valio nartulle Ropin... Hienosti tehty pojan ollessa vain 17kk vanha :)
Rodun tuomaroi kasvattaja tuomari Pedro Delarue Portugalista (Knl Quinta D`Abroeira)

 

17.3.2012 International Show Harstad, Norja

Hullun hurja reissu takana serkkuni Taijan kanssa. Melkein 3000km kertyi auton mittariin, kun kaväisimme Harstadissa pohjois Norjassa. "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past hoiti hienosti kaikki nauhat kotiin vaikkakin tuomarimme härnäsi meitä ensin antamalla vain valkoisen CACIB nauhan käteen :D Tuloksena siis ROP, Serti ja CACIB :)
Rodun tuomaroi Rodi Hüdenthal Norjasta.

 

11.3.2012 International Show Arad, Romania

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County toisena päivänä Romaniassa samoin tuloksin ROP, serti ja Cacib. Kakun koristeena vielä RO MVA titteli :) Mielettömän upeaa taas!!!

 

10.3.2012 International Show Arad, Romania

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County jälleen ulkomailla keräilemässä Cacibeja. Tuloksena taas hienosti ROP, serti ja Cacib :) Mielettömän upeaa!!!
Rodun tuomaroi Sandor Szabo Unkarista.

 

Nippu terveystuloksia

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past kävi aikaa sitten lonkka ja kyynärpää kuvissa. Tuloksia saatiin odotella todella kauan, mutta ystävänpäivän kunniaksi saatiin tulos A/A ja 0/0.
"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me seurasi vanavedessä ja tulos oli hyvinkin mielenkiintoinen... toinen puoli todella hieno, mutta toinen sitten taas todella löysä... Tulos B/D ja 0/0.
"Hupi" Soft Motion´s Captain Jack Sparrow taas päin vastoin C/D ja 1/0. Syynä myös hyvin löysä toinen puoli.
"Lillan" Soft Motion´s Center Of Attentions taas loukkasi 4,5kk vasemman polvensa ja sinne kasvoikin luupiikki, jota seurattiin vain kasvun myötä. Lonkat olivat todella hienot ja ortopedi olikin sitä mieltä, että kyllä näistä A:t kasvaa... Toisin kävi ja tuloksena lopulta D/D ja 0/0...


4-5.2.2012 Tsekki KV näyttelyt

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County jylläsi jälleen maailmalla upein tuloksin.
4.2.2012 Nuorten luokassa Eri1 ja serti. Tuomari: Petra Marova
5.2.2012 Nuorten luokassa Eri1 ja serti ja vara-Cacib, joka muuttuu Cacibiksi voittajan uroksen ollessa jo Intti... Hyvä Gubbe! Tuomari: Leos Jancik

 

28.1.2012 International Wintershow Trencin (SK)

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County korkkasi Cacib tilinsä upealla tuloksella ollen ROP, Serti ja ensimmäinen CACIB. Nyt Gubbe on myös Slovakian JUN CH :)
Rodun tuomaroi Herra Kanas, Slovakiasta.

 

21.1.2012 Turku KV

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past hienosti ERI SA ja PN3 vara-sertillä.
Rodun tuomaroi Ashley Reid, Australiasta.

 

Vuoden lammaskoira 2011 tulokset

Meidän porukka teki hienoa työtä viimevuoden näyttely rintamalla.

Paras narttu:
1. Soft Motion´s Bedtime Story (kokonaiskisassa 4.)
2. Soft Motion´s April Love (kokonaiskisassa 5.)
4. Soft Motion´s Call From The Past

Vuoden kasvattaja SOFT MOTION´s

Vuoden jalostuskoira "Helli" Drover´s Very Best

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta !

 

 

 

 

 

 

 


©
Copyright & Desingner Heidi Andersson