INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA > 2012 > 2011> 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

UUTISIA 2013

14-15.12.2013 Helsinki Messukeskus Pohjoismaiden Voittaja & Suomen Voittaja

15.12.2013 "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky aiheutti jymypaukun voittaen ensin valionartut ja lopulta voitti nartut! Tulos siis VSP, PN1 Eri sa Cacib ja titteli V-13. Aivan mieletön paukku Sirkun ollessa vasta hiukan yli 2-vuotias :) Tällä leijun pitkään!!!
Rodun tuomaroi Nina Janger Suomesta.
-----------------------------------------------------------------------------------------
14.12.2013 "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky isossa valioluokassa eri ja tässä kaikki. Olin ihan tyytyväinen, koska 9 narttua joista 5 eriä ja 4 eh:ta.
Rodun tuomaroi Belgialainen Johan Wulteputte."Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky V-13

 

9.11.2013 Riika KV Latvia " Balttian voittaja"

Tällä kertaa matkasimme Latviaan Sirkun kanssa. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky avoimessa luokassa hienosti voitto ja lopulta Sirkku olikin PN1 VSP sertin ja Cacibin kera. Sirkusta tuli näin myös Latvian valio ja Baltian voittaja -13. Rodun tuomaroi Elena Ruskovaara Suomesta. Koiria oli kehässä 4+6. Ei huono reissu ollenkaan sillä myös serkkuni koirat nappasivat täyden potin ja myrskyinen kotimatkakaan ei latistanut tunnelmaa ;)


"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky uusi LV MVA :)

 

26.10.2013 Lahti KV

Pitkästä aikaa olin ilmoittanut kehään "Esmeraldan" Soft Motion´s By My Siden ja "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky lähti koittamaan onneaan viimeisen sertin metsästyksessä. Sirkku hoitikin homman upeasti saaden ensimmäisessä mahdollisessa näyttelyssään eri sa ja serti. Sanna esitti Esmeraldan kokonaisuudessaan hienosti valionarttujen voittoon :) Lopulta Sirkku PN1 Cacib ja Esmeralda PN2. Sirkku lopulta VSP.
Rodun tuomaroi Satu Tanner knl Drover´s


"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky uusi FI MVA :)

 

5.10.2013 Tuulos

"Risto" Soft Motion´s Dear Devil Tuuloksen näyttelyssä EH.

 

4.10.2013 Miisan juoksu on alkanut!

Odottavan aika on pitkä ja vihdoin "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past aloitti juoksunsa. Nyt siis alkoikin matkanjärjestelyt ja toivotaan, että matka tuottaa toivottua tulosta ja pentuja syntyisi. Pennut syntyisivät joulukuun puolessa välissä ja olisivat luovutuksessa helmikuun puolessa välissä 2014.
Miisa on luonteeltaan hyvin perinteinen lammaskoira neitonen, joka on kaikessa mukana minne omistajakin on menossa. Tulee kaikkien kanssa toimeen ja eleleekin sulassa sovussa basenjien ja salukin kanssa. Miisa on perusterve ja kennelliiton tuloksetkin ovat hienot lonkat A/A kyynärpäät 0/0 silmät terveet ja PCD testikin on terve +/+. Uroksellakin on lonkat A/A ja silmät terveet. Uros on myös hyvin iloinen veikko ja elelee parin pienemmän koiran kaverina. Sukutaulu ja tarkemmat tiedot myöhemmin ;)
Jos kiinnostuit tulevista pennuista ota yhteyttä! softmotionskennel@gmail.com tai puhelimitse 040-5038033. Valitettavasti en aina pysty vastaamaan puhelimeen, mutta soittelen myöhemmin takaisin...

Miisa syksyisissä maisemissa Klaukkalassa. Kuva: Sanna-Maija Helevä

 

15.9.2013 Helsinki ryhmänäyttely 1, 3/10

Aamulla Sirkku olisi halunnut jäädä kotiin nukkumaan, mutta taas mentiin...
"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky
tänäänkin ROP sertin kera :) Ryhmässä käytiin pyrähtämässä ympäri ja kiitos. Rodun ja ryhmän tuomaroi Jaana Hartus Suomesta.

ROP Soft Motion´s Diamond In The Sky

 

14.9.2013 Porvoo

Ja taas Sirkkua vietiin tällä kertaa kohti aurinkoista Porvoota. Koiria oli kaiken kaikkiaan 15 ilmoitettu kehään. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky nuortel luokan voittoon ja aivan mielettömän huikeasti vielä tuomarimme valitsi Sirkusta Ropin ja saimme tietenki Sertinkin kaiken päälle :). Isossa ykkösryhmässä vielä päästiin 8 parhaan joukkoon.
Rodun tuomaroi Valerie Gervais Kanadasta ja ryhmässä
Hassi Assenmacher-Feyel.

ROP Soft Motion´s Diamond In The Sky

 

8.9.2013 Vantaa

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky nuorten luokassa 2/4 eri. "Esmeralda" Soft Motion´s By My Side valioiden 3s ja lopulta PN4. Rodun tuomaroi Irlantilainen Michael Leonard.

 

25.8.2013 Luumäki ryhmänäyttely

Ja taas mentiin Sirkun kanssa kohti Luumäkeä..."Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky toistamiseen VSP sertin kera :) Ei huono viikonloppu!
Rodun tuomaroi Maija Sylgren Suomesta.

ROP Grey Coats Old Good Lovin & VSP Soft Motion´s Diamond In The Sky

 

24.8.2013 Tervakoski KV

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky hurmasi tuomarimme ja saikin korkattua pelin auki upeasti sertin ja Cacibin kera. Lopulta Sirkku oli VSP. Rodun arvosteli Rva Gunnel Holm Suomesta. Tämä olikin kuulemma toiseksi viimeinen kerta, kun tämä arvostettu tuomarimme tuomaroi... Kaikkea hyvää hänelle :)ROP Bluechannel Baron Knockout & VSP Soft Motion´s Diamond In The SkySirkku liikkeessä.

 

3.8.2013 Turku

"Dora" Soft Motion´s Dinner Date vuorostaan kehässä saaden Erin ilman Sa:ta. Rodun tuomaroi Scheel Kresten Tanskasta.

 

28.7.2013 Helsinki KV

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky piipahti kehässä saaden Erin ilman SA:ta.
Pää oli tuomarin suurin murhe, sillä kehui Sirkun muuten maasta taivaisiin...
Rodun tuomaroi Espen Engh Norjasta.

 

21.7.2013 Ylivieska KV

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me ja Niina matkasivat vuoden toiseen näyttelyyn Ylivieskaan. Niina ja Assi upeasti päivän ROP sertin ja Cacibin kera :)
Rodun arvosteli Pirjo Aaltonen Suomesta.


Assi tuulisissa tunnelmissa ruusukkeiden kera :)

 

14.7.2013 Tokoilua Forssassa

"Muru" Soft Motion´s Ain´t Ms Behavin Tokossa harmittavan lähelle 1 tulosta. Muru ja Anu kisaavat Tokon voittaja luokassa. Pisteitä 245p. 2-tulos ja silti hienosti 2 palkintosija :) Hieno yritys Anu ja Muru <3

 

14.7.2013 Hyvinkää

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky piipahti kehässä saaden Erin ilman SA:ta... Tuomarin vaihdoksen jälkeen rodun arvosteli Zoran Brancovich Serbiasta.

 

29-30.6.2013 Haapsalu / Luige Viro

Anulla oli mielettömän hieno viikonloppu Viron näyttely rintamalla. Haapsalussa oli Muru ja Luigessa Coco kehässä.
29.6.2013 Haapsalussa "Muru" Soft Motion´s Ain´t Ms Behavin oli ROP saaden sertin ja on nyt uusi Viron valio!
-------------------------------------------------------------------------------------------
30.6.2013 Luigessa oli sitten Cocon vuoro ja Cocokin oli ROP saaden myös sertin :) Coco on käynyt vain 2 kertaa näyttelyssä ja Anu on hienosti esittänyt itse koiran Ropiksi molemmilla kerroilla! Hienoa työskentelyä Anu ja tytöt!!!

 

23.6.2013 Marijampole (LT)

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County käväisi "hakemassa" viimeisen sertin LT MVA titteliin. Gubbe oli rodun VSP. Rodun tuomaroi Daiva Rimaitytė Liettuasta.
Onnittelut jälleen Krystynalla ja Gubbelle :)


Gubbe ja Krystyna vauhdissa.

 

15.6.2013 Vännäs KV Ruotsi

Koska pentuja ei tullutkaan otin suunnitelma B:n toteutukseen ja matkasin "Miisan" Soft Motion´s Call From The Pastin kanssa Ruotsiin. Viimeisen Cacibin metsästys onnistui ja Miisa nappasi tittelit C.I.B sekä Ruotsin valion ja bonuksena Pohjoismaiden valion arvon ollen PN1 VSP. Kiitos Sanna-Maijalle Miisan turkin tupsutuksesta ;)
Rodun arvosteli Ruotsalainen Åke Cronander.
Vihdoin näin myös luonnontöpönä syntyneen lammaskoiran sillä päivän ROP koira oli sellainen :)


ROP Dizzny'z Sotirios Balafas &VSP Soft Motion´s Call From The Past

 

25.5.2013 Harjavalta

Tällä kertaa Niina ja "Alli" Soft Motion´s April Love hoitivat potin hienosti kotiin. Alli oli päivän ROP :) Onnittelut Niina ja Alli <3
Rodun tuomaroi Harto Stockmari.

 

19.5.2013 Jämsä

Minna ja "Konsta" Soft Motion´s Best Seller ensimmäistä kertaa yksin näyttelyssä. Minna selviytyi hienosti kehässä ja tuloksena ERI2 SA PU2 :)
Rodun tuomaroi Glen Flemming Australiasta.

 

18.5.2013 Mynämäki

Niina ja "Alli" Soft Motion´s April Love palasivat takaisin kehiin. Allin turkki alkaa olemaan taas siinä pituudessa lyhyeksi leikkaamisen jälkeen ;)
Tulos kylläkin EH... Rodun tuomaroi Lena Danker.

 

15.5.2013 Uusinta ultraus

Voihan surkujen surku... Miisan ultrassa ei sitten enään näkynyt ketään :(
Syksyllä yritetään sitten seuraavan kerran uudelleen... Nyt pohtimaan siis uutta sulhasta...

 

11.5.2013 Helsinki KV näyttely

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky pitkän tuon jälkeen kehässä nuorten luokan toinen Eri, SA ja PN4 sijoitus. Sirkun turkki alkaa pikkuhiljaa olemaan juuri sellainen kuin olla pitääkin :) . Rodun tuomaroi Puolalainen Piotr Krol.

 

4.5.2013 Lodz Cacib näyttely (PL)

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County pärjäsi jälleen hienosti näyttelyrintamalla. Gubbe oli ROP saaden cacibin vaikkakin on jo intti. Ryhmässä poika vielä valittiin 6 parhaan joukkoon :) Rodun tuomaroi George Schogol Georgiasta.

 

7.5.2013 Ultraus

Voihan surkujen surku... Miisan ultrassa näkyi vain 1 pentu kaiken kaasun seassa... Toivottavasti tämä kaveri sinnittelee loppuun saakka ja jos vaikka mahdollinen kaverikin sieltä löytyisi...

 

27.3.2013 Hyvinkää

Mikä päivä tänään olikaan! "Konsta" Soft Motion´s Best Seller sai tänään viimeisen sertinsä ollen Avolk 1 PU2 ja serti. Konsta pyörähteli vain 5 kertaa kehässä ja siinä se on uusi FI MVA. "Miisa" Soft Motion´s Call From The Past päätettiin pitkän pohdinnan jälkeen tuoda kehiin vaikkakin näyttää siltä, että mahassa olisi asukkeja... Tuomarimme mietti pitkään antaako Miisalle sen viimeisen sertin ja syynä Miisan "raskas ja laiska" olemus ;). Kyllä kannatti sillä Miisakin oli lopulta PN1 serti ja VSP. Miisa onkin nyt FI MVA ja aikaisemmin Norjasta saatu serti tuo myös Norjan tittelin eli N MVA :)
Rodun arvosteli partacollie kasvattaja Nina Janger Knl Bristregal
.


Iloiset omistajat Sanna-Maija & Miisa ja Konsta & Minna

 

 

13.4.2013 Vaasa KV

Minun ahertaessa töissä edustivat 3 Soft Motion´s lammaskoiraa Vaasan näyttelyssä. Tuloksena 3 x erinomainen ja se siitä. Kiitos Allin Niinalle auttavista käsistä ;)
Rodun arvosteli Leos Jancik Tsekeistä.

Soft Motion´s Bestseller "Konsta" AVO ERI1
Soft Motion´s Can´t Resist Me "Assi" AVO ERI1
Soft Motion´s Bedtime Story "Alma" VAL ERI2

 

7.4.2013 Pentuja näköpiirissä

Sampon ja Miisan lempi leiskui tänään <3 Pentujen "laskettu" syntymäaika on 8.6.2013. Luovutusikäisiä pennut olisivat heinä-elokuun taitteessa. Mikäli olet kiinnostunut yhdistelmästä ota ihmeessä yhteyttä!
Pennuille etsinkin ennen kaikkea rakastavia koteja :)
Lisää vanhemmista pentuja sivulta ;)

 

26.3.2013 Miisan silmätarkastus

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past käväisi myös silmätarkastuksessa. Miisan silmät olivat myös terveet. Miisan käytös on kuulemma muuttunut siihen suuntaan, että juoksu saattaisi olla tuloillaan... Lisää yhdistelmästä löytyy pentuja sivulta ;)

 

25.3.2013 Sampon silmätarkastus

"Sampo" Häagandazs Aus Dem Elbe-Urstromtal kävi silmätarkastuksessa ja silmät olivat terveet.

 

Miisan PCD tulos

"Miisan" Soft Motion´s Call From The Pastin PCD näytettä otettiinkin sitten pariin otteeseen... Ensimmäinen näyte ei koskaan löytänyt perille Antagenen laboratorioon ja seuraava näyte laitettiinkin sitten Genomiaan, josta tulos saapui reilussa viikossa.

Soft Motion´s Call From The Past PCD +/+ eli terve.

 

23-24.2.2013 Nitra Slovakia x 2 KV näyttelyt

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County ja Krystyna tällä kertaa Slovakiassa kehää kiertämässä ja todella mieluisin tuloksin! Ensimmäisenä päivänä Gubbesta leivottiin uusi INTTI!!! Viimeisen Cacibin antoi Judith Korozs-Papp Unkarista. Gubbe oli myös VSP saaden sertin. Toisena päivänä Gubbe sai myös sertin ja vara-cacibin ja on nyt myös Slovakian valio. Rodun tuomaroi Gabriela Ridarcikova Slovakiasta. Aivan mahtavaa :)


"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County

 

10.2.2012 Tallinna KV Viro

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite ja Anu debytoivat kehissä upein tuloksin. Coco ROP ja Viron junnu serti :). Anu siis ensi kertaa esitti ja laittoi lammaskoiran kehään, joten ei ollenkaan huono tulos! Hienoa Anu ja Coco!
Rodun tuomaroi Kasvattajatuomari Barbara Müller Sveitsistä ( Knl Pennylane)


Anu ja Coco kehässä Tallinnassa

 

2-3.2.2013 Tsekkoslovakia Brno x 2

"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County ja Krystyna kävivät tsekeissä hakemassa hienosti molemmissa näyttelyissä pokkaamassa sertit. Nyt on Gubbe myös CZ MVA :)
Rodun tuomaroivat : 2.2 Marion Ten Cate Hollannista, 3.02 - Petra Marova (CZ)


"Gubbe" Soft Motion´s Catch Of The County

 

20.1.2012 Turku KV

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past Niina Noriman narussa avo narttuissa eri1. Itse jouduin viettämään päivää inventaarion ihmeellisessä maailmassa työmaalla :/.
Rodun tuomaroi Thomas Rholin Tanskasta.

Näillä näkymin Miisan viimeinen serti jää odottelemaan tulevaa sillä jäämme odottamaan Miisan juoksua ;)

 

13.1.2012 Lahti

"Miisa" Soft Motion´s Call From The Past avo narttujen eri 2 SA. Lopulta Miisan sijoitus PN4. Rodun tuomaroi Hans Lehtinen Suomesta.

 

 

 

 

 

 

 
 

 


©
Copyright & Desingner Heidi Andersson