INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA - NEWS

2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011 > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

 

24.12.2014 Hyvää Joulua!

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja toivotamme Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta 2015!
Ensi Vuonna uudet kujeet ja toivottavasti penturintamallakin saataisiin uusia pieniä aikaiseksi :)

"Helli" Drover´s Very Best toivottaa Hyvää Joulua <3


 

6-7.12.2014 Helsinki Messukeskus Helsinki Voittaja & Voittaja

6.12.2014 HeV-14 "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ja "Alli" Soft Motion´s April Love pitivät lippua korkealla hoitaen narttujen sijat 1 & 2 kotiin. Sirkku voitti valionartut ja lopulta myös nartut PN1 Cacib ja tittelin HeW-14. Alli meidän pirteä veteraanimme hoiti HeVW-14 tittelin kotiin ollen PN2 ja ROP-veteraani. Sirkku lopulta VSP. Rodun tuomaroi Minna-Liisa Koltes USA.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7.12.2014 Voittaja näyttelyssä sitten nähtiin kummia, kun osa koirista arvosteltiin pöydällä... mutta nartut sitten onneksi käytiin läpi ihan normaalisti lattiatasolla... "Alli" Soft Motion´s April Love hoiti VV-14 tittelin kotiin ollen ROP-veteraani toistamiseen. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky Eri4 ja tiedä sitten rankaisiko tuomari Sirkun trimmatusta hännän päästä ja sain tuomarilta sanallista palautetta välittömästi. Rodun tuomaroi Pamela Ruderkamp Hollanista.
Samaan aikaan partacollie kehässä "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel teki myös hienoa tulosta. Tekstari kertoi, että Pulmu voitti juniorinartut saaden tittelin JV-14. Tässä kohtaa meinasi itku päästä ;). Pulmu siis todella hienosti PN5 valionarttujen jälkeen saaden myös sen ensimmäisen sertinkin!
Rodun tuomaroi Sara Nordin Ruotsista.

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky HeW-14

"Alli" Soft Motion´s April Love HeVW-14 & VV-14 Niinan kanssa.

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel JV-14 serti ja PN5 Mathilda Sandbergin kanssa.


 

15.11.2014 Suuri pettymys....

Miisan ultrassa ei sitten taaskaan näkynyt ketään ja pettymys oli todella kova. Aika ja ajankohta olivat oikeat ja odotukset korkealla... Miisan kohdalla taitaa pentu suunnitelmat olla turhia... Saattaa olla, että tutkimme ensi juoksun kohdalla missä vika piilee :/

 

27.9.2014 Ekerö KV

Niina ja "Alli"Soft Motion´s April Love kävivät Ekerön KV näyttelyssä ollen PN2 ja ROP-Vet. Rodun tuomaroi Jean Lawless. Alli ja Niina olivat päässeet jatkoon isossa veteraani ryhmässä :)

 

6.9.2014 Helsinki

"Coco" Soft Motion´s Divine Dynamite erinomainen... Pohjavillan uupumisen takia ei SA:ta irronnut...
Rodun tuomaroi Robert Kanas..

"Coco" Soft Motion´s Divine Dynamite


 

30.8.2014 Tervakoski KV näyttely

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ROP, Cacib ja on nyt uusi kansainvälinen muotovalio C.I.B :)
Rodun tuomaroi Pedro Sanches Delerue.

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ROP ja Uusi C.I.B!


 

26.8.2014 Tallinna KV Viro

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ROP, Cacib, Serti ja Uusi EE MVA.
Rodun tuomaroi Mari Palgi Virosta.

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ROP ja uusi EE MVA


 

16.8.2014 Raisio

Lähdin esittämään Birgitan Doran Raisioon ja "Dora" Soft Motion´s Dinner Date Avo luokan 2 ERI SA ja lopulta PN3 Vara sertin kera. "Alli" Soft Motion´s April Love tänään ROP-vet PN1 VSP.
Rodun tuomaroi Pirjo Aaltonen.

"Alli" Soft Motion´s April Love VSP ja ROP-VET


 

11.8.2014 EN-14 Tuusula

Turnaus kestävyyttä kysyttiin, kun Erikoisnäyttelymme oli heti seuraavana päivänä. Sain houkuteltua Hennan Sampon kanssa paikalle ja "Sampo" Häagandanz Aus Dem Elbe-Urstromtal pysäytti katseet koko kehän ympärillä. Sampo ja Henna liitelivät upeasti päivän parhaaksi lyhyeksi leikatuiden valioiden luokassa!
Niina ja "Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me avoluokan H mikä oli kyllä hiukan yllätys. Assi ei ollut tippaakaan tuomarimme mieleen. . Seuraavana valioluokassa "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky, joka ylsi hienosti 18:sta nartusta 6 parhaan joukkoon tälläkin kertaa. Niinan veteraani "Alli" Soft Motion´s April Love piti meidän leirin lippua korkealla jälleen ollen ROP-veteraani. Päivä oli pitkä ja uuvuttava ja pisteenä iin päälle ampainen pisti minuakin huuleen ja niin montaa muutakin... Kiitos kaikille ihanasta seurasta!
Rodun tuomaroivat Woody Nelson USA Knl Mop Top ja Mary Anne Brocious USA Knl Qubic´s.

"Sampo"
C.I.B POHJ MVA FI MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA JV-08 V-09
HÄAGANDAZS AUS DEM ELBE-URSTROMTAL, ROP valio ( leikattu turkki )

"Sampo" ja Henna mielettömän tyylikästä menoa!

"Alli" Soft Motion´s April Love ROP-VET 

10.8.2014 MV-14 Helsinki

Maailman voittajassa oltiin ja ekana lammaskoirista kehään asteli Niina ja "Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me. Tuloksena Avo luokan EH. Seuraavana valioluokassa "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky, joka ylsi hienosti 17:sta nartusta 6 parhaan joukkoon ainoana Suomalaisena ;). Niinan vetreä veteraani "Alli" Soft Motion´s April Love piti meidän leirin lippua korkealla saaden tittelin Veteraani Maailman Voittaja ollen lopulta VSP-veteraani! Voiko sitä enään ylpeämpi olla tämän kaksikon menestyksestä <3 Kasvattaja ryhmämme oli 3s KP:n kera. Rodun tuomaroi Diane Andersson USA.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel juniori luokassa EH ja voin taas kerran todeta, että lisää treeniä tarvitaan!

"Alli" Soft Motion´s April Love VETERAANI MAAILMAN VOITTAJA-14!!!

Soft Motion´s kasvattaja ryhmä 3 sija KP:llä. Sirkku, Alli ja Assi 

5.8.2014 FCI Paimennustaipumustesti

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel läpäisi Somerolla FCI Paimennuntaipumustestin ja sai tuloksen PAIM-T :)


 

1-3.8.2014 3x Kuopio KV

Niina ja "Alli"Soft Motion´s April Love tekivät Kuopiossa Hattutempun! Alli siis 3x ROP ja vielä ROP-veteraani mausteena. Onnittelut Niina ja Alli! Rodun tuomaroivat Klindrup Freddie, Muntean Petru ja Marianne Holm.

 

6.7.2014 Raasepori

"Alli" Soft Motion´s April Love ja Niina tällä kertaa Raaseporissa. Alli hoiti homman ja oli tällä kertaa VSP ja ROP-veteraani. Hienoa suoraa on tulossa :)
Rodun tuomaroi Branislav Rajic."Alli" Soft Motion´s April Love vetreä veteraani <3


 

5.7.2014 Trondheim KV näyttely

Matka kylmästä Suomesta Norjaan oli todella onnistunut. Aurinko paistoi ja tuloksetkin olivat hyviä sillä "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky voitti nartut ja oli lopulta ROP sertin ja Cacibin kera! Sirkku on siis nyt myös Norjan valio :) Ryhmässä Sirkku poimittiin vielä 6 parhaan joukkoon.
Rodun tuomaroi Garach Domech Angel Espanjasta ja ryhmän Jean Lawless Irlannista.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel matkasi mukana katsomaan kasvattajiaan ja samalla käytiin kehässä tuloksena ERI3 neljästä juniorista. No turkki edelleen vaihtuu ja tarvitsee aikaa ;) Rodun tuomaroi Carin Åkesson Ruotsista.

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky ROP ja uusi No MVA!

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky isossa kehässä :)

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel vuoden vanhana. 

29.4.2014 Pori KV

Niina ja "Alli"Soft Motion´s April Love ERI SA PN3 ja ROP-Veteraani :)

 

28.6.2014 Forssa kaikkien rotujen näyttely

Pitkästä aikaa kehässä kisaili 2 Soft Motion´s koiraa, kun Niina ilmoitti "Allin" Soft Motion´s April Loven heti neidin täytettyä 8 vuotta veteraaneihin. "Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky esiintyi valioluokassa hienosti ollen ERI1 SA. Alli veteraaneissa ERI1 SA ja ROP-veteraani. Paras narttu luokassa Alli voitti nartut ja Sirkku hienosti toisena :) Olin niin ylpeä tytöistäni! Alli lopulta päivän VSP <3
Rodun tuomaroi uusi tuttavuus Beng-Åke Bogren Ruotsista. Koiria oli kehässä 4+5
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel on päättänyt vaihtaa vihdoinkin karvaansa ja turkki ei ole enään ihan sellainen kuin soisi, mutta neiti nappasi kuitenkin junioriluokan ERI1 tuloksen samaiselta tuomarilta ;)


"Alli" Soft Motion´s April Love ja Niina iloisina voitostaan :)

"Alli" Soft Motion´s April Love ROP-veteraani ja VSP 

7.6.2014 Partacollie erikoisnäyttely Tuorlassa

Jälleen kerran erikoisnäyttelyssä satoi vettä, mutta tällä kertaa partacollieiden erikoisnäyttelyssä. Kunnon vesisade alkoi juuri ennen kehän alkua... tietenkin! "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel sai erinomaisen, mutta kokemusta kehään tarvitaan vielä rutkasti ;) 8 juniorinarttua oli luokassa ja onneksi tuli hiukan harjoiteltua tuota toisen perässä juoksemista viikolla. Rodun tuomaroi Jay Liz Isosta-Britanniasta ( Knl Talzan )


 

25.5.2014 Salo ryhmänäyttely 1 & 9

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel esiintyi tänään erinomaisesti ja oli Jun Eri1 SA. Lopulta pikkuneiti oli PN3. Rodun tuomaroi Fiona Clarke Irlannista.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jonna ja "Hupi" Soft Motion´s Captain Jack Sparrow tulivat myös paikalle ja ei todellakaan turhaan :)
Hupi hoiti homman hienosti olle AVO ERI1 SA ja ROP. Hupi sai siis sen viimeisen sertin ja on nyt Suomen muotovalio! Ryhmäkehässä vielä poimittiin 6 parhaan joukkoon ;) Rodun tuomaroi Mari Palgi Virosta ja ryhmän Fiona Clarke Irlannista.


"Hupi" Soft Motion´s Captain Jack Sparrow ROP ja FI MVA

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel kehässä 

10.5.2014 Helsinki Aptus

Kesän ensimmäinen ulkonäyttely on käyty ja meidän onneksi vettä ei satanut vaikkakin harmaat pilvet roikkuivat melkein koko päivän taivaalla. "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel oli ilmoitettu ainoastaan ja pääsi yksin harjoittelemaan näyttely touhuja. Pulmu oli junioriluokan Eri1 ja täten pääsi näyttelyssä järjetettävään Royal Canin juniori kisaan ollen partisten ROP-juniori. Rodun tuomaroi Britt-Marie Young Iso-Britanniasta.
Isossa juniori ryhmässä, jossa siis kaikki päivän parhaat juniorit Pulmu pärjäsi todella korkealle selviten kaksi kertaa jatkoon ja oli lopulta 8 parhaan juniorin joukossa. Ryhmän tuomaroi Frank Kane, Iso-Brittannia.


 

4.5.2014 Tampere KV

"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky hoiti homman kotiin aivan mielettömän hienosti! Valionarttujen ja narttujen voitto ERI1 SA PN1 CACIB ja lopulta VSP. Tuomarin muutoksesta johtuen rodun arvosteli Harri Lehkonen. Lammaskoiria oli ilmoitettu peräti 18 koiraa kehään. Ei huono ollenkaan :)

Pikkuinen "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel kävi taas vuorostaan harjoittelemassa partacollie kehässä ja tuomarimme Rainer Vuorinen arvosteli todella vauhdikkaasti antaen Pulmulle EH:n. Pulmun kanssa tarvitaan hiukan lisää treeniä sillä toisen perässä juokseminen oli hiukan hakusessa ja neiti veteli sivuttais nelivetoa :D
Kivaa oli ja Pulmu otti päivän todella rennosti. 

26.4.2014 Vaasa KV

Niina ja "Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me Vaasan näyttelyssä Avo lk Eri2 Sa ja lopulta PN3 vara-sertin kera. Assin viimeisen sertin metsästys jatkuu...

 

16.4.2014 Suuria pettymyksiä jälleen kerran...

Niinhän siinä sitten kävi, että meille ei tule pentuja täksi kesäksi... Pettymys oli todella suuri ja nyt kestääkin tovi, että tästä takaiskusta toivutaan. Ilmeisesti ajoitus oli liian varhainen, koska viikonloppu sotki kaiken tuon siemennyksen osalta. Väliin jäi 4-5 päivää jolloin tuota jäähdytettyä spermaa ei oltaisi saatu Suomeen. Eläinlääkiärin arviolla mentiin vaikkakin Italian päässä oltiin eri mieltä. No turhahan sitä on nyt murehtia mikä oli syy, mutta korkealta ja kovaa taas tultiin alas ja pentuja todella odotettiin suurella innolla. Nyt mennään taas päivä kerrallaan ja mietitään...

 

22.3.2014 Jännitystä ilmassa!

Nyt on pyyhälletty ristiin rastiin pitkin väliä Veikkola - Klaukkala - Mäntsälä ja takaisin. Eilen tein vielä koukkauksen Vantaalle hakemaan Miisan "sulhasen". Miisa todellakin antoi odottaa, että on pentujen teon aika... Vihdoin ja viimein se hetki koitti tänään!
Nyt on siis aika hengähtää ja odotella saammeko kesän kynnyksellä pentuja.
Viikolla 16 menemme ultraan kurkkimaan :).


Paketin kanssa matkalla Mäntsälään...

 

9.3.2014 Seinäjoki ryhmis 1&5

"Risto" Soft Motion´s Dear Devil tänään hienosti Seinäjoella AVOlk1 ERI SA SERTI ja lopulta ROP. Risto on siis uusi FI MVA :) "Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me oli AVOlk ERI2 ja viimeisen sertin metsästys jatkuu... Rodun tuomaroi Maija Sylgrén. Ryhmässä Risto pääsi vielä 8 parhaan joukkoon tuomarimme Tarja Löfgrenin toimesta.

 

1.3.2014 Silmätarkastuksia

"Miisa" Soft Motion´s Call From The past käväisi silmätarkastuksessa hetki sitten ja kaikki oli kunnossa. Myös "Hjallis" Soft Motion´s Am I Hot Gossip kävi kypsässä iässä tarkastuksessa ja silmät olivat myös kunnossa. Hjallis täyttää kesällä jo 8-vuotta ;)

 

12.1.2014 Lahden ryhmänäyttely

Yritys jäi sitten yritykseksi metsästää Ristolle viimeinen uupuva serti... "Risto" Soft Motion´s Dear Devil AVO lk Eri1. Eniten minua jäi kaivelemaan tuomarimme kommentit liian viimestelty turkki!
Rodun tuomaroi Paula Heikkinen-Lehkonen Suomesta.
No tälläistä tällä kertaa... sitten nokka kohti uutta yritystä kunhan vain saisin mietittyä missä ja milloin.

 

1.1.2014 Kotisivujen Uusi ilme tekeillä / New Layout coming...

Koko päivä on istuttu koneella tuunaamassa sivuille uutta ilmettä... Paljon on vielä tehtävää, joten olethan kärsivällinen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------I have been sitting all day at the computer working new layout so be patient...