INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA 2015 - NEWS

2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011 > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

 

12.12.2015 Tukholma Pohjoismaiden voittaja 2015

Näyttelyn viimeisenä ilmoittautumispäivänä sai kaverit puhuttua minut mukaan Ruotsin mässaniin... No päätin sitten ilmoittaa Sirkun kokeilemaan sitä Ruotsin sertiä. Sirkku ei ollut käynyt missään koko vuotena, joten tämä olikin vuoden ainoa näyttely. Tuomarina täysin uusi tuttavuus Itävällasta Karl Reisinger.
"Sirkku" Soft Motion´s Diamond In The Sky tekikin aikamoisen hattutempun ja voitti nartut! Sirkku siis VSP saaden Cacibin, Sertin ja 3 uutta titteliä! POHJV-15, S MVA ja vielä POHJ MVA! Olin kyllä yhtä hymyä tämän jälkeen :)
Päivän kruunasi uusi perheenjäsenemme... Pikkuinen minimies Ruotsista matkasi samalla reissulla Veikkolaan. Farmarens Viking Of Sweden eli kavereiden kesken Holger <3


VSP & ROP Dizznys Supernatural

 

7-8.11.2015 2 x Kaunas Liettua
Anu ja "Coco" EE, LV MVA Soft Motion´s Devine Dynamite taas matkasivat Liettuaan. Anu innokkaana toko ihmisenä on tehnyt uuden aluevaltauksen ja on tehnyt näyttelyrintamalla upeaa työtä Cocon kanssa. Ensimmäisenä päivänä Coco oli valioluokassa eri2 ja sa, mutta kun Liettuassa serti ei siirry vaikka kilpakumppani olisi jo valio, niin sertiä ei tullut. Sunnuntaina Anu ja Coco sitten olivatkin ROP sertin kera ja näin ollen leivottiin Cocosta LT MVA ja Baltian valio! Mielettömän huikeaa :) Kiitos ANU!

Vasemmalla Anu ja Soft Motion´s Devine Dynamite " Coco"

 

7-8.11.2015 Tarton 2 x KV näyttely Virossa
Niina ja "Assi" FI, S MVA Soft Motion´s Can´t Resist Me matkasi viimeisen Cacibin metsästykseen Viroon. Niina ja Assi hoitivat hommat upeasti sillä jo ekana päivänä tavoite oli saavutettu sillä Assi oli ROP sertin ja Cacibin kera. Assi on siis nyt Eestin valio sekä tuleva C.I.B! Seuraavana päivänä Assi myös ROP ja CACIB.
Aivan mahtavaa! <3 Kiitos Niinalle ja hiukan Purtsallekin <3
Tuomarit olivat Eugeny Kuplyauskas Venäjältä ja Anna Albrigo Italiasta.

Niina ja Soft Motion´s Can´t Resist Me "Assi"

 

27.10.2015 Liian hyvää ollakseen totta...
Johan tässä ehdittiin iloitsemaan tulevista pennuista ja melkein saatiinkiin pennut maailmaan. Sunnuntaina tie nousikin vastaan ja vietimme Miisan kanssa melkein koko päivän Viikin yliopistollisessa eläinsairaalassa. Pennut olivat lopettaneet kasvamasta ja menneet kesken. Maanantaina Miisa leikattiin ja kohdussa olisi ollut 6 pientä lammaskoiranpentua... Elämä on kyllä niin epäreilu!
 

 

10.10.2015 Valmiera Latvia

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite matkasi tällä kertaa Anun kanssa Latvian Valmieraan näyttelyyn. Anulta tulikin iloinen tekstari, että tehtävä suoritettu ja Coco on nyt myös Latvian valio. Coco siis ROP ja serti.
Onnea taas kerran Anu ja Coco! Kyllä kasvattaja hymyili koko pitkän päivän töissä näillä uutisilla :)

 

 

MEILLE SYNTYY PENTUJA VIIKOLLA 45!

Ihmeiden aika ei ole ohi! Neljän vuoden jälkeen ja monien pettymysten koettelemana voin kertoa ilo uutisen meille syntyy pentuja vihdoinkin :) Miisa käytettiin tänään ultrassa ja ilokseni ultrassa kölli useampi Hjalliksen lapsukainen. Jos olet kiinnostunut saamaan näistä jo harvinaisiksi käyneistä linjoista itsellesi pienen tassuttelijan ota yhteyttä. Lisää yhdistelmästä ja yhteystiedot löytyy pentuja sivulta -> vanhaenglanninlammaskoiran pentuja.


E-pentueen eka potretti. Ylpeät vanhemmat Hjallis & Miisa <3

 

8-9.8.2015 Võru Viro

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite pyörähteli 2 x Võru näyttelyssä ja tuloksena viimeinen serti ja uusi Viron valio ja lauantaina vielä RYP4. Lauantaina tuomarina Irina Poletaeva Suomesta ja Sunnuntaina John Muldoon Irlannista. Coco molempina päivinä ROP. Onnea Anu ja Coco !


"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite Uusi Viron valio ja RYP4

 

25.7.2015 Ādaži Latvia KV näyttely

Partacollie "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel upeasti VSP serti ja Cacib :)
Vanhaenglanninlammaskoira "Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite ERI2 SA ja PN3.
Tuomarimuutoksen jälkeen rodun tuomaroi Elena Kuleshova Venäjältä.


"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel VSP serti ja Cacib

 

18.7.2015 Tarto Viro

"Coco" Soft Motion´s Devine Dynamite pitkästä aikaa näyttely kehissä hyvin tuloksin. Coco ja Anu hienosti ROP ja serti. Rodun tuomaroi Pirjo Aaltonen Suomesta.

 

28.6.2015 Jällivaara KV

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me VSP Sertin ja Cacibin kera. Assista leivottiin samalla uusi Ruotsin muotovalio :). Upeeta kerrassaan Niina ja Assi!

 

23.5.2015 Helsinki KV

"Alli" Soft Motion´s April Love PN4 . Alli jää nyt ansaitulle eläkkeelle näyttelykehistä. Kiitos Niina ja Alli kaikista näistä muistoista ja menestyksistä kuluneina vuosina <3
Rodun tuomaroi BAKKER-VAN DE WOESTIJNE ERICA.

 

16.5.2015 Rauma

"Alli" Soft Motion´s April Love ROP-Vet ja PN3. Rodun tuomaroi Barbara Heal.

 

11.4.2015 Vaasa KV

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me PN2 vara-cacibin kera ja "Alli" Soft Motion´s April Love ROP-Vet.
Rodun tuomaroi Suomalainen Jaana Hartus."Assi" FI MVA Soft Motion´s Can´t Resist Me


 

28.3.2015 Turku KV

"Alli" Soft Motion´s April Love tänään hienosti ROP-Vet ja VSP. Upeeta Niina ja Alli :)
Rodun tuomaroi Australialainen Brett Thompson."Alli" Multi CH Soft Motion´s April Love BOS and BOB-Veteran


 

21.3.2015 Lahti KV

Soft Motion´s Bedtime Story " Alma" pitkästä aikaa kehässä ja tuloksena valioluokan ERI. Soft Motion´s April Love "Alli" veteraaneissa ERI1 SA PN4 ja ROP-VET. Rodun tuomaroi Pedro Sanches Delerue.


 

22.2.2015 Esmeraldan Juoksu näyttäisi alkaneen...

Ja nyt alkoi vapaiden järkkäily töistä...
toivottavasti tällä kertaa kaikki menee nappiin ja saataisiin monen vuoden jälkeen pentuja!


 

10.2.2015 Yksi on joukostamme poissa...

Suru on suuri, kun jouduin tämän ratkaisun tekemään. Laumamme suuri persoonallisuus on poissa.
Lepää rauhassa rakas mummumme <3 "Helli" Drover´s Very Best 13.10.2003-10.2.2015.

"Helli" Drover´s Very Best <3

 

24.1.2015 Turku KV näyttely

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me räjäytti potin Turkun KV näyttelyssä. Avo luokan voitto ja lopulta PN1 ja ROP viimeisen sertin ja Cacibin kera. Assi siis uusi Suomen muotovalio <3. "Alli" Soft Motion´s April Love Veteraani narttujen voitto PN3 ja ROP-veteraani. En voi muuta kuin olla ylpeä meidän tytöistä! Rodun tuomaroi kasvattaja tuomari Unkarista. Róbert Kotlár Knl Only For Fun. Koiria oli ilmoitettu peräti 23 (8+15).

"Assi" Soft Motion´s Can´t Resist Me ROP, Serti ja Cacib sekä Uusi FI MVA <3


 

10-11.1.2015 Tarto, Viro

Matkasin Tartoon "Pulmun" Farmarens Rock N´Rebelin kanssa kaksipäiväiseen näyttelyyn. Pulmuhan vetäisi reissusta hienosti 2 sertiä ja Ropit. Lauantaina isossa kehässä vieläpä RYP4 <3. Sunnuntaina ei jääty ryhmiin, kun lunta tuprutti hiukan turhankin rajusti. Lauantaina rodun ja ryhmän tuomaroi Anthony Kelly Irlannista ja Sunnuntaina Jose Vidal Montero Espanjasta."Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel