INDEX ESITTELY UUTISIA KOIRANI PENTUJA INFO KUVIA VIERASKIRJA

UUTISIA - NEWS

2018 > 2017 > 2016 > 2015 > 2014 > 2013 > 2012 > 2011 > 2010 > 2009 > 2008 > 2007 > 2006

2019

7.12.2019 Messukeskus Helsinki

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukkis" Soft Motion´s Busy Being Fabulous osallistuivat vain la näyttelyyn. Muksut molemmat erinomaisia ja Karpo oli ERI2 ja Kukkis ERI3 juniori luokissaan.
Partacolliet tuomaroi Antony Kelly Irlannista.

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward

"Kukkis" Soft Motion´s Busy Being Fabulous

 

4.10.2019

"Flora" Soft Motion´s Famous Lat Words käväisi silmätarkastuksessa. Simät olivat terveet ja nyt voidaan taas jatkaa pentusuunnitelmien parissa...

FI, EE MVA "Flora" Soft Motion´s Famous Last Words

 

27-29.9.2019 Palanga Liettua

Ensimmäistä kertaa matkasimme Liettuaan näyttelyyn. Suuntana Palanga 3 x cacib näyttely. "Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel lähti parin vuoden tauon jälkeen yrittämään sitä viimeistä cacibia. "Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukka Maaria" Soft Motion´s Busy Being Fabulous lähtivät myös matkaan kannustamaan emoaan. Matka oli todellakin kannattava ja tuloksena Pulmu heti ensimmäisenä päivänä voitti nartut ollen ROP ja uusi Intti ja sokerina kakun päälle myös LT MVA ja BALTTIAN MVA. Karpo oli ROP-Junnu ja VSP saaden LT Jun sertin. Kukkis VSP-juniori saaden LT Jun sertin. Tuloksena lopulta...
Pulmu 2 x ROP, CACIB ja 1x RE-CACIB
Karpo 2x VSP, ROP-Junnu, 2x LT Jun serti ja uusi LT JMA -> Balttian JUN MVA
Kukkis 1x VSP-Junnu ja 1 x ROP-Junnu 2x LT Jun serti ja uusi LT JMA

Vaikka sadetta tulikin aivan liika oli matka mukava ja Liettua todella kaunis maa.
Uskon, että tulemme käymään siellä vielä toisenkin kerran.

"Pulmu" Farmarens Rock N´Rebel ryhmässä. Pulmu on uusi INTTI <3Ensimmäinen päivä ja täyspotti

Pulmu ja lapset Karpo ja Kukkis Palangan hiekkarannalla

 

1.9.2019 Riihimäki KV

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukka Maaria" Soft Motion´s Busy Being Fabulous käväisivät kehässä. Tuomarimuutoksesta johtuen rodun arvosteli Ligita Zake Latviasta. Karpo paineli upeasti isojen poikien seassa ja päätyi valioiden jälkeen PU 4 sijalle sertin kera. Kukkis taas jo totuttuun tapaan pisti esiintymisen läskiksi ja tuloksena ERI ilman SA:ta kehäkäytöksen takia...Soft Motion´s Best Paw Forward "Karpo" PU 4 ja SertifikaattiSoft Motion´s Busy Being Fabulous "Kukkis"...Soft Motion´s Busy Being Fabulous "Kukkis" ja Soft Motion´s Best Paw Forward "Karpo"

 

 

30.6.2019 Raasepori Karjaa

Helteinen Karjaa ja matkassa trio "Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukka Maaria" Soft Motion´s Busy Being Fabulous sekä Vanhaenglanninlammaskoira "Flora" Soft Motion´s Famous Last Words.
Parroissa Karpo ERI1 ja Kukkis EH4. Lammaskoirissa Flora hienosti ERI1 SA voittaen avoluokassa ja ollen PN2 sen viimeisen sertin kera ja on nyt uusi Suomen muotovalio! Floran arvostelu oli todella hieno <3
Rodut tuomaroi Tuula Savolainen.

"Flora" Soft Motion´s Famous Last Words -> Uusi Suomen Muotovalio <3

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward

 

15.6.2019 Turku Ryhmänäyttely

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukka Maaria" Soft Motion´s Busy Being Fabulous matkasivat helteiseen Turkuun ja jännitystä loi lähistöllä pidettävä ilmailuesitys samaan aikaan. Karpo vetäisikin upeasti ollen VSP ensimmäisen sertin kera. Kukkis upeasti PN3 varasertillä. Partacolliet arvosteli Leila Kärkäs.
"Flora" Soft Motion´s Famous Last Words ERI1. Tuomarina Ligita Zake Latviasta.

"Kukkis" Soft Motion´s Busy Being Fabulous & "Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward VSP, serti

 

3.2.2019 Pentunäyttely Helsingin kaapelitehdas

"Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward ja "Kukka Maaria" Soft Motion´s Busy Being Fabulous debytoivat kehässä. Molemmat olivat super reippaita ja esiintyivät todella reippaasti.
Molemmat saivat KP:n ja lopulta Kukkis ROP ja Karpo VSP.
Rodun tuomaroi Jetta Tschokkinen.

"Kukkis" Soft Motion´s Busy Being Fabulous ROP & "Karpo" Soft Motion´s Best Paw Forward VSP